VAŠE USLUGE SU TRAŽENE

Potrebni pružaoci usluga (fizička lica) za sledeće gradove:

BEOGRAD, NOVI SAD, NIŠ, KRAGUJEVAC, SOMBOR, SUBOTICA, LESKOVAC, ZRENJANIN, PANČEVO, ČAČAK, NOVI PAZAR, KRALJEVO, SMEDEREVO, VALJEVO, KRUŠEVAC, VRANJE, ŠABAC, UŽICE, SOMBOR, POŽAREVAC

Prijavite se još danas - broj mesta po gradovima je ograničen!

Čišćenje stanova, manikir, klima servis, fitnes treneri,
nabavka potrepština starijima, friziranje, depilacija...
Ovo su neke od najtraženijih usluga danas.

Ne morate imati salon ili kancelarju - prijavite se, dobijaćete nove klijente u vašem gradu i imati naplatu vaših usluga - u gotovom ili bankovnim karticama.

DOBRODOŠLI U ZIMIHOME

ZimiHome je savremena mobilna aplikacija za usluge na zahtev – na adresi korisnika ili onlajn. Zamislite da imate oglas koji svakog dana vidi hiljade korisnika u vašem gradu, ali ne samo da ga vide, već mogu da zakažu vašu uslugu u terminu kada ste vi označili da ste dostupni, gde mogu da vam plate u gotovom ili bankovnim karticama i gde imate evidenciju prethodnih i budućih zakazanih usluga – sve u jednoj aplikaciji u vašem telefonu! Korisnici naše aplikacije traže vaše usluge – prijavite se još danas i koristite ZimiHome potpuno besplatno!

KO SVE MOŽE DA SE PRIJAVI KAO PRUŽALAC USLUGA?

Kao pružalac usluga se može prijaviti svako ko kvalitetno obavlja svoje usluge. Nije potrebno da imate objekat u kome pružate usluge, jer preko ZimiHome, usluge pružate na adresi klijenta ili onlajn. Ukoliko za kvalitetno obavljanje vaše usluge možete sa sobom poneti materijal i alate i pružiti uslugu u kući/stanu korisnika, onda je ZimiHome idealno rešenje za vas – dobijaćete zahteve od klijenata u terminima kada vi to odredite i naplatiti svoje usluge u gotovom ili bankovnim karticama.

ZAŠTO TREBA DA SE PRIJAVITE NA ZIMIHOME?

Zato što više ne morate plaćati oglase u potrazi za novim klijentima. Zato što više ne morate upisivati u notes kada vam je ko zakazao uslugu. Zato što vas klijenti više neće zvati telefonom i uznemiravati. Zato što više ne morate voditi evidenciju ko vam je ostao dužan i juriti naplatu. Zato što ćete imati redovno nove klijente i veću zaradu. Zato što sa ZimiHome, imate kancelariju u svom telefonu, gde god da se nalazite.

SVE ŠTO NAPLATITE OD KLIJENTA JE VAŠE!

ZimiHome možete koristiti potpuno besplatno! Preuzmite aplikaciju i kreirajte profil još danas!

SVE ŠTO VI TREBA DA URADITE JE DA SE PRIJAVITE NA APLIKACIJI, ODABERETE SVOJU VRSTU USLUGE I POSTAVITE TERMINE KADA STE DOSTUPNI ZA OBAVLJANJE USLUGE.

Sve ostalo aplikacija sama radi za vas: nalazi vam klijente koji zakazuju vaše usluge, prikazuje vam adresu klijenta i vreme rezervacije, obračunava krajnju cenu vaše usluge i prikazuje statistiku prethodnih usluga i zarada koje ste ostvarili.

POTREBNE ŽENE ZA ČIŠĆENJE STANOVA – 400 din/h

Možda se već bavite ovom uslugom ali nemate dovoljno klijenata? Možda ste u penziji, student, trenutno bez posla, a pedantna ste osoba i želeli biste da dodatno zarađujete pružajući usluge čišćenja? U oba slučaja imamo za vas rešenje. Ova usluga je trenutno veoma tražena, tako da možete očekivati nove klijente već od prvog dana i čistu zaradu – sve što naplatite klijentu vaše je!

Preuzmite ZimiHome aplikaciju. Dobijaćete rezervacije usluga od klijenata po vašem kalendaru dostupnosti koji će vam odmah po obavljenoj usluzi platiti na osnovu broja utrošenih sati.

POTREBNE USLUGE MANIKIRA NA ADRESI KLIJENTA

Radite manikir? Da li ste razmišljali o tome da usluge manikira/pedikira obavljate na adresi klijenta? Ukoliko niste, sada je pravo vreme za to. Za ženu koja je navikla da redovno ima korigovanu nadogradnju, izrasla nadogradnja ili slomljeni nokat su nezamislivi! Postoje razne situacije zbog kojih klijenti ne mogu doći u salon, već im je potrebna vaša usluga u njihovoj kući/stanu. Ili, ako se bavite uslugom manikiranja, a nemate svoj salon, ZimiHome je idealno rešenje za vas. Ova vrsta usluge je danas veoma tražena.

Preuzmite ZimiHome aplikaciju. Dobijaćete rezervacije usluga od klijenata po vašem kalendaru dostupnosti koji će vam odmah po obavljenoj usluzi platiti na osnovu vaših cena usluga.

POTREBNI SERVISERI KLIMA UREĐAJA

Ukoliko se bavite servisiranjem klima uređaja, sada je pravi trenutak da kreirate nalog na ZimiHome aplikaciji – možete očekivati jako veliki broj klijenata svakog dana tokom leta. Sa ZimiHome nemate naporne telefonske pozive, ne morate gledati u svoj notes da biste saznali da li i kada imate slobodan termin – jednostavno dobijate rezervacije za usluge po vašem kalendaru dostupnosti koji se sam ažurira, gde imate sve detalje o lokaciji klijenta i usluzi koja mu je potrebna.

Preuzmite ZimiHome aplikaciju i iskusite novu dimenziju poslovanja koja će vam olakšati život. Klijenti vam plaćaju odmah po obavljenoj usluzi na osnovu vaših cena usluga koje postavite u aplikaciji.

POTREBNI FRIZERI – NA ADRESI KLIJENTA

Bavite se friziranjem? Nemate svoj salon? Preko ZimiHome aplikacije ćete svakodnevno dobijati nove klijente kojima je potrebna vaša usluga u njihovoj kući/stanu. Mi imamo razne vrste frizerskih usluga dostupne na aplikaciji, i ukoliko ne obavljate sve frizerske usluge, možete se prijaviti samo za jednu, recimo šišanje. Ovakav način pružanja frizerskih usluga je danas veoma tražen. Ljudi često ne mogu otići do salona, ali bi rado platili frizera koji bi došao do njih i pružio im željenu uslugu.

Preuzmite ZimiHome aplikaciju. Dobijaćete rezervacije usluga od klijenata po vašem kalendaru dostupnosti koji će vam odmah po obavljenoj usluzi platiti na osnovu vaših cena usluga.

POTREBNI KOZMETIČARI – NA ADRESI KLIJENTA

“Hitno mi treba depilacija ali ne mogu do salona” – to je poruka koja se danas veoma često čuje. Klijenti prsto vape za ovom vrstom usluge, ali nemaju načina da nađu kozmetičara koji je voljan da ponese potreban materijal i obavi uslugu na adresi klijenta. Ukoliko želite svakodnevno nove klijente koji bi vam vrlo rado platili za uslugu u svom stanu, kreirajte nalog na ZimiHome Provider aplikaciji. Dobijaćete zahteve za usluge po vašem kalendaru dostupnosti sa svim detaljima usluge i lokacije klijenta, tako da je na vama samo da uslugu prihvatite preko aplikacije, dođete na ugovorenu adresu, obavite uslugu i naplatite.

Preuzmite ZimiHome aplikaciju i zarađujte više i lakše. Klijenti vam plaćaju odmah po obavljenoj usluzi na osnovu vaših cena usluga koje postavite u aplikaciji.

Ukoliko vam je potrebna pomoć u vezi kreiranja naloga i korišćenja aplikacije, možete poslušati korisne audio instrukcije