STRANI KLIJENTI TRAŽE VAŠE USLUGE

Zimi Home – mobilna aplikacija za uslužne delatnosti prilagođena inostranim klijentima u Srbiji

1. Klijenti te zovu direktno, sami dogovarate detalje i cenu

2. Naplaćuješ od klijenta kao i do sada, u celosti (Zimi Home ne naplaćuje procenat)

3. Dobijaj nove klijente svakodnevno!

PREUZMI ZIMI HOME APLIKACIJU ZA PRUŽAOCE USLUGA BESPLATNO I OGLASI SVOJU DELATNOST!

      

Koju god uslužnu delatnost da obavljate kao fizičko ili pravno lice i želite da imate više klijenata, Zimi Home aplikacija je platforma koju ne smete zaobići.

Zimi Home pored domaćih korisnika, okuplja veliki broj inostranih kompanija i fizičkih lica koji žive i rade u Srbiji. Stranci kojima je potrebna vaša usluga (električar, moler, čiščenje stana, manikir, itd.), ne mogu lako pronaći pružaoce usluga na mestima gde se ove usluge obično oglašavaju prvenstveno zbog jezičke barijere.

Sada, preko Zimi Home aplikacije koja pruža odabir 15 svetskih jezika, i strani državljani mogu bez problema doći do vas.

Zimi Home je tvoje novo mesto za oglašavanje

Zimi Home aplikacija brzo, lako i efikasno povezuje korisnike sa lokalnim pružaocima usluga. Ljudima su svakodnevno potrebne razne vrste usluga, i umesto nepraktičnog i prevaziđenog pretraživanja Googla i raspitivanja o dobrim majstorima kod komšija, sada vas klijenti pronalaze i kontaktiraju za samo nekoliko sekundi!

Ukoliko obavljate bilo kakvu vrstu uslužnih poslova, kao fizičko lice ili firma, onda je Zimi Home aplikacija mesto gde jednostavno morate imati svoju ponudu. To je jedina platforma gde kada ste jednom registrovani, nikada i nigde više nećete morati da se oglašavate. Naši korisnici, a većinu čine strani državljani, žele vaše usluge – dobijaćete nove, visokokvalitetne klijente svakodnevno!

PREUZMI ZIMI HOME APLIKACIJU ZA PRUŽAOCE USLUGA I OGLASI SVOJU DELATNOST! DOBIJAJ NOVE KLIJENTE SVAKODNEVNO!

       

NAJČEŠĆA PITANJA I ODGOVORI

P: Da li se preuzimanje aplikacije plaća?
O: Ne, preuzimanje Zimi Home aplikacije je potpuno besplatno.

P: Da li se plaća neka naknada za dobijanje klijenata?
O: Zimi Home koristite potpuno besplatno – naplaćujete direktno od klijenata i zadržavate sav svoj profit. Nema plaćanja procenta od usluge niti mesečne pretplate.

P: Kako me klijenti kontaktiraju?
O: Klijenti imaju opciju da vas pozovu direktno na telefon ili da vam pošalju porukiu preko Zimi Home chat-a. Onog trenutka kada klijent klikne da vas pozove ili da vam napiše poruku, dobijate i notifikaciju da će vas kontaktirati Zimi Home klijent i dobijate podatke klijenta. To je veoma korisno kako biste znali da je taj klijent došao preko Zimi Home aplikacije ili, ako niste bili u mogućnosti da odgovorite, možete naknadno kontaktirati klijenta.