PONUDI SVOJU USLUGU NA ZIMI HOME – ZARADI VIŠE

1. Klijenti te zovu direktno, sami dogovarate detalje i cenu

2. Naplaćuješ od klijenta kao i do sada, u celosti – ZIMI HOME ne naplaćuje procenat

3. Aplikacija je prilagođena i inostranim klijentima jer je dostupna na 11 različitih jezika: engleskom, ruskom, kineskom, nemačkom, itd.

PREUZMI ZIMI HOME APLIKACIJU ZA PRUŽAOCE I OGLASI SVOJU DELATNOST!

      

Koju god uslužnu delatnost da obavljate kao fizičko ili pravno lice, ZIMI HOME aplikacija je nezaobilazna platforma za prezentaciju usluga i povećanje broja klijenta.

ZIMI HOME pored domaćih korisnika, okuplja veliki broj inostranih kompanija i fizičkih lica koji žive i rade u Srbiji. Stranci kojima je potrebna usluga (električar, moler, čiščenje stana, manikir, itd.), ne mogu lako da pronađu pružaoce usluga na mestima prvenstveno zbog jezičke barijere.

Sada, preko ZIMI HOME aplikacije koja pruža odabir 11 svetskih jezika, i strani državljani mogu bez problema doći do svih usluga koje su im potrebne.

ZIMI HOME je tvoje novo mesto za oglašavanje

ZIMI HOME aplikacija brzo, lako i efikasno povezuje korisnike sa lokalnim pružaocima usluga. Ljudima su svakodnevno potrebne razne vrste usluga, i umesto nepraktičnog i prevaziđenog pretraživanja Googla i raspitivanja o dobrim majstorima kod komšija, sada klijenti mogu da te pronađu i kontaktiraju za samo nekoliko sekundi!

Ukoliko obavljaš bilo kakvu vrstu uslužnih poslova, kao fizičko lice ili firma, onda je ZIMI HOME mesto za tvoju ponudu. To je jedina platforma, na kojoj, kada se jednom registruješ, nećeš više imati potrebu za oglašavanjem na drugim mestima. Naši korisnici, žele tvoje usluge – dobijaćeš nove, visokokvalitetne klijente svakodnevno!

PREUZMI ZIMI HOME APLIKACIJU ZA PRUŽAOCE USLUGA I OGLASI SVOJU DELATNOST. SVAKODNEVNO DOBIJAJ NOVE KLIJENTE!

       

NAJČEŠĆA PITANJA I ODGOVORI

P: Da li se preuzimanje aplikacije plaća?
O: Preuzimanje ZIMI HOME aplikacije je potpuno besplatno za klijente. Za pružaoce usluga mesečna pretplata je 1.599,00 dinara.

P: Da li se plaća naknada za dobijanje klijenata?
O: ZIMI HOME koristiš potpuno besplatno – naplaćuješ direktno od klijenata i zadržavaš sav svoj profit. Nema plaćanja procenta od usluge.

P: Kako me klijenti kontaktiraju?
O: Klijenti imaju opciju da pozovu direktno telefonom ili da pošalju poruku preko ZIMI HOME chat-a. Ukoliko nisi u mogućnosti odmah da odgovoriš na zahtev klijenta, dobićeš notifikaciju od ZIMI HOME i dobijaš podatke klijenta, kako bi mogao da ga naknadno kontaktiraš.

P: Da li su moji podaci sigurni?
O: ZIMI HOME aplikacija koristi najsavremenije sisteme za zaštitu podataka Stripe System i u skladu je sa PCI DSS protokolima. ZIMI HOME garantuje bezbednost podataka