OGLASI SU PROŠLOST.
350.000 TVOJIH KLIJENTA JE SADA NA ZIMI HOME PLATFORMI.

Koju god delatnost da obavljate kao fizičko ili pravno lice i želite da imate više klijenata, Zimi Home aplikacija je platforma koju ne smete zaobići. Niko više ne ide na pretragu oglasa, svi su sada na telefonima i koriste aplikacije.

Preko 350.000 naših korisnika svakodnevno traži majstore, spremačice, kozmetičare, masere, medicinske sestre i ostale pružaoce usluga, koje preko naše aplikacije mogu naći brzo i lako.

PREUZMI ZIMI HOME ZA PRUŽAOCE USLUGA I OGLASI SE. DOBIJAJ NOVE KLIJENTE SVAKOG DANA!

      

1. Preuzmi ZimiHome aplikaciju i kreiraj nalog.

2. Obeleži sve usluge koje obavljaš

3. Postavi svoje cene, dodaj biografiju, galeriju slika

4. Spremi se za pozive klijenata! Svaki put kada je klijent zainteresovan za tvoje usluge, dobićeš notifikaciju u svom telefonu, tako da u slučaju da ne možeš odgovoriti odmah na poziv klijenata, možeš ih kontaktirati kasnije.

Zimi Home je tvoje novo mesto za oglašavanje

Zimi Home aplikacija povezuje korisnike sa pružaocima usluga. Svima nama svakodnevno trebaju razne usluge – bilo da su u pitanju popravke u kući ili kancelariji, bilo da je rec o medicinskoj nezi, kozmetičkim uslugama, ili nam trebaju domaći posni kolači za slavu. Mladima treba rentiranje trotineta ili DJ za proslavu punoletstva – jednom rečju preko Zimi Home svako može u svakom trenutku naći upravo to što mu je potrebno.

Ako se bavite bilo kojom delatnošću uslužnog tipa, bilo da ste registrovana firma ili fizičko lice, onda je Zimi Home aplikacija koju morate imati. To je jedna jedina platforma gde kada jednom kreirate nalog, više vam neće trebati drugo mesto za oglašavanje. Naši korisnici traže vaše usluge – dobijaćete nove klijente svakodnevno!

Podrška

U meniju aplikacije imate na raspolaganju taster “Podrška”, gde postoji nekoliko opcija za komunikaciju sa našim timom za podršku. Možete im se obratiti u bilo kom trenutku i oni će sa zadovoljstvom odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam da brzo i lako rešite bilo koju nedoumicu.

PREUZMI ZIMI HOME ZA PRUŽAOCE USLUGA I OGLASI SE!